Бетонна декоративна огорожа для міста

Бетонна декоративна огорожа для міста

Маючи власну земельну ділянку в межах міста, власник намагатиметься її захистити від сторонніх поглядів та порушення кордонів частої території. Але, в межах міста варто врахувати й інші, важливі фактори вибору. Сучасна, приваблива залізобетонна огорожа https://ogoroja.com може похизуватися не лише міцним металевим каркасом та привабливим зовнішнім виглядом. Це якісний матеріал, який чудово підходить для огорожі в межах населеного пункту.

Головні переваги бетонної огорожі

Виробник виготовляє досить велику різноманітність поверхні окремих секцій, щоб мати змогу обрати саме той вид огорожі, яка буде ідеально доповнювати типовий вигляд міської місцевості. Це може бути імітація цегляної кладки, природна поверхня каміння чи інші декоративні візерунки. До інших, не менш важливих переваг бетонної огорожі варто додати наступні властивості матеріалу:

  1. Огорожа чудово захищає земельну ділянку від фонового шуму міста.
  2. Створює затишний та безпечний простір для дорослих та дітей.
  3. Довговічність конструкції, стійкість до вологи та перепаду температур.
  4. Залізобетонна огорожа не боїться морозів та контакту зі снігом.
  5. Поверхню можна пофарбувати у будь-який приємний для власника колір.

На відміну від популярного залізного металевого профілю, бетон, якщо його пофарбувати у світлий колір, майже не накопичує теплову енергію в літній період. Огороджена ділянка не буде перегріватися внаслідок впливу сонячного проміння. Навпаки, зберігатиме нейтральну температуру, як для рослин, так і для людей. Створюватиме затишний простір для відпочинку в кінці дня та під час вихідних.

Що впливає на довговічність огорожі

Будь-який матеріал з часом руйнується під впливом сторонніх сил. Найшвидше втрачає свою цілісність деревина, за нею слідкує метал, навіть пофарбований або вкритий захисним шаром цинку. Залізобетон здатен залишатися неушкодженим протягом дуже тривалого часу. На якість огорожі впливають наступні фактори:

  • Ідеальне співвідношення цементу, каміння, піску та якісному замішені.
  • Обов’язкова наявність металевого каркаса в середині секцій огорожі.
  • Матеріал не схильний руйнуватися від перегрівання, охолодження.
  • Самостійно регулює вологість, не збирає її до критичного значення.
  • Легко піддається реставраційним роботам.

Навіть якщо одна із секцій буде пошкоджена, її вкрай легко замінити на аналогічну від виробника. Всі вони мають однакові фізичні розміри, тому замінити пошкоджену ділянку буде простіше, ніж з будь-яким іншим видом огородження.