Фільми, які краще дивитися вдвох

Фільми, які краще дивитися вдвох

Під кінець дня, коли залишається пару годин, більшість сімейних пар віддають перевагу переглядам фільмів. Вдало підібране кіно не тільки підніме настрій, алей дозволить підняти важливі теми для обговорення. Традиційні фільми для двох на ніч, це романтичні комедії або легкі драми. Але, за бажанням, додати до цього списку можна й інші жанри кіно.

Класика завжди актуальна

Сучасні технології дозволяють знімати величезну кількість фільмів тільки за один рік. Фактично, жодна людина, маючи велику кількість часу, не здатна передивитися їх всі. Нових буде виходити значно більше. Саме тому варто почати перегляд зі стрічок, які були ще зняті в опоку плівки. Вони дозволять зануритися у світ кіно без яскравих спецефектів, але справжніх емоцій:

  1. Пастка для батьків (1998) – діти можуть виправити помилки батьків в минулому.
  2. Зошит (2004) – одна з найкращих романтичних історій довжиною в життя.
  3. Містер і місіс Сміт (2005) – комедія, здатна підняти настрій всім людям.
  4. Безсоння (2002) – заплутаний детектив, тримає в напруженні до фіналу.
  5. Реквієм по мрії (2000) – важкий фільм, залишає по собі багато відкритих питань.

Ще варто згадати класичний романтичний фільм з пригодами, пошуками та приємним фіналом «Інтуїція». Не варто намагатися за одну ніч передивитися все, що може теоретично сподобатися. Кожен вечір варто приділити тільки одному фільму, щоб мати можливість осмислити побачене та мати змогу поговорити з другою половинкою про важливі для вас речі.

Для тих хто любить фантастику

Фактично, майже будь-який фільм, це придумана історія екранізована завдяки великій кількості людей. Але, є окремий жанр кіно, який подобається мрійникам. Події на екрані ніколи не можуть трапитися в справжньому житті, але це не означає, що глядач не може насолодитися вигаданими подіями або цілим світом протягом певного часу, поки йде фільм:

  • Володар Кілець (2001-2003) – досить довга трилогія з неймовірним сюжетом;
  • Гаррі Поттер (2001) – починаючи з першого фільму, неможливо відірватися;
  • Аватар (2009) – дозволить по іншому поглянути на світи прибульців;
  • Початок (2010) – ніколи не вгадаєте, чим закінчиться фільм;
  • 451 градус за Фаренгейтом – екранізація класичного твору Бредбері.

Кожний фільм, як вікно в інший світ. На короткий час можна зазирнути в нього, але не потрапити назавжди. Але, в окремих випадках, фільми здатні змінити наше життя на краще. Саме тому варто час від часу присвячувати декілька годин вільного часу на перегляд фільмів улюблених жанрів.