Інтерактивні дошки від компанії Intboard

Інтерактивні дошки від компанії Intboard

Сьогодні у сфері освіти використовуються різноманітні технології та можливості для навчання дітей різного віку. Для найкращої взаємодії з викладачем можна використовувати спеціальні інтерактивні дошки. Їх можна придбати від компанії Intboard. Як обрати дошки, дізнаємось далі.

Особливості вибору інтерактивних дошок                                          

По-перше, потрібно визначити, для якого закладу потрібно обрати дошки. Наприклад, можна придбати їх для дитячих садочків, шкіл, університетів. Це що стосується сфери освіти. Але інтерактивні дошки можна використовувати також для бізнесу. Вони допоможуть продемонструвати відео на різноманітних конференціях та в процесі ділових зустрічей. Тому моделі дошок можна купити для офісів будь-яких компаній.

Інтерактивні дошки можна підібрати в залежності від функціональних можливостей та розміру під конкретні потреби бізнесу.

На які параметри слід звертати увагу при виборі дошок:

  • Розмір активної поверхні.
  • Діагональ активної поверхні.
  • Тип екрана.
  • Кількість гарячих клавіш.

Можна придбати моделі дошок з різною кількістю гарячих клавіш від 36 до 44. Важливий момент при виборі дошки – це ціновий діапазон. Звертаючи увагу на усі параметри, можна підібрати дошку виключно під сферу експлуатації. в наявності розміщені дошки від самих простих та невеликих за розміром до більш просунутих та якісних. Але завдяки підбору за параметрами можна обрати саме ту модель, яка оптимально підійде під потреби.

Як працюють інтерактивні дошки?

Спосіб роботи дошки дуже простий. Її потрібно підключити до комп’ютера або проєктора. Якщо вам потрібна сенсорна дошка, слід звернути увагу на наявність інфрачервоної технології. Кожна модель сумісна з операційною системою Windows. Інтерфейс на різних мовах – російській, англійській та українській.

Кожна дошка має в комплекті кріплення для монтажу. Її можна встановити на стіні після ознайомлення з інструкцією з використання. Окрім інструкції в комплекті можна отримати непрозорі маркери, кабель Usb, програмне забезпечення тощо.

Де купити інтерактивні дошки?

Клієнти можуть інтерактивні дошки купити після ознайомлення з асортиментом на сайті. Для оформлення покупки можна переходити до сайту інтернет-магазину. Тут можна подивитися каталог та задати питання стосовно оформлення замовлення та способу доставлення та оплати.

Таким чином, ви зможете купити дошки як для навчання, так і для роботи та отримати якісне рішення під потреби.