Компактні охоронні відеокамери

Компактні охоронні відеокамери

Спостереження за приміщеннями та територією є сучасним додатковим методом фіксації правопорушень та превентивним методом не допустити крадіжки у виробничому середовищі. Але щоб система відеоспостереження повністю відповідала потребам, необхідно грамотно підібрати камери https://www.forter.com.ua/videosposterezhennya/videokameri-ohoronni/. Компактні, сучасні пристрої можуть бути розраховані на експлуатацію в приміщенні або просто неба.

Особливість обладнання для приміщень

Через те, що електроніка знаходиться у відносній безпеці, такі камери мають захист лише від проникнення пилу та звичайної вологості повітря. Достатньо широкий огляд мінімізує потребу великої кількості камер на одному об’єкті. Крім цього, до інших не менш важливих характеристик охоронного обладнання варто додати:

  1. Можливість дротового та бездротового підключення до мережі.
  2. Окремі моделі можуть залишатися працездатними за відсутності струму.
  3. Вимагають мінімум уваги з боку обслуговуючого персоналу.
  4. Здатні фіксувати як картинку, а й записувати звуки.
  5. фіксація на стелі робить обладнання менш помітним для сторонніх.

Професійні камери прослужать не один рік, вимагаючи від обслуговуючого персоналу лише підтримки візира в ідеальній чистоті. Найкращі моделі камер можуть дистанційно керуватися положенням камери та мати невеликий, але ефективний зум. Відносно недороге обладнання суттєво підвищує безпеку будь-яких приміщень.

Камери для зовнішнього спостереження

Відрізняються покращеними характеристиками корпусу, що не допускає проникнення вологи до електроніки. Тільки через перепад температур усередині камери може накопичуватися волога. Якісний корпус ніколи не допустить проникнення вологого повітря, рятуючи електроніку від короткого замикання та повного виходу камери з ладу. До інших характеристик варто додати:

  • підвищена якість запису на ближній та середній відстані;
  • автоматичний фокус на об’єкті, що рухається, особах людей;
  • поворотний механізм для стеження за об’єктом дистанційно;
  • міцний корпус, який вкрай складно пошкодити фізично;
  • візир або об’єктив має додатковий захист від опадів.

Камера для зовнішнього спостереження охоронної системи може мати спеціальне покриття на лінзах камери, що захищають зображення від відблисків сонця або спрямованого променя ліхтарика. Як і у випадку з камерами для приміщень, можуть підключатися за допомогою проводів або бездротовим способом. Має великі фізичні габарити для підключення.