Лікування безпліддя в клініці «Надія»

Лікування безпліддя в клініці «Надія»

Неможливість зачати дитину – це поширена проблема, з якою зіштовхуються багато сучасних жінок різного віку. Це гінекологічне захворювання, яке не є вироком. Сучасна медична галузь пропонує багато методів, які відрізняються ефективністю та дозволяють жінці завагітніти природнім способом. Лікування безпліддя – це одне з пріоритетних напрямків, які практикуються у клініці «Надія». Які методи використовуються, дізнаємось далі.

Особливості лікування безпліддя

Деякі пари можуть відмітити, що Лікування безпліддя – це дорогий та тривалий процес та не завжди він завершується успіхом. Але при правильному підході можна народити дитину дуже швидко. З найбільш популярних методів лікування можна відокремити:

  • Стимуляція овуляції.
  • Хірургічне втручання для усунення патологій розвитку статевих органів.
  • Штучне запліднення.

Роздивимось популярні методи лікування безпліддя.

Лікування безпліддя методом лапароскопії

Коли у жінки є якісь аномалії в репродуктивній системі, можна використовувати лапароскопію. Це метод дослідження та лікування за допомогою спеціального пристрою – лапароскопу. Він дозволяє проводити дослідження органів черевної порожнини. Хірургічне втручання необхідне, коли у жінки є гінекологічні захворювання – міома матки, запалення та інші.

Екстракорпоральне запліднення

По іншому цей метод має назву штучне запліднення. Про нього може говорити, коли природне запліднення неможливо. У рамках ЕКЗ запліднення здійснюється поза тілом жінки. А вже запліднена яйцеклітина уводиться в матку завдяки спеціальним медичним приладам. Процес ЕКЗ здійснюється в лабораторних умовах. Для нього використовується спеціальне обладнання. Весь процес контролюється медичними фахівцями. Це один з ефективних методів, який допомагає жінкам створити родину.

Особливості стимуляції овуляції

Якщо у жінки погано вироблюється гормон, який стимулює овуляцію, можна використати метод стимуляції овуляції. Він полягає в застосовуванні лікарських засобів для того, щоб виробити та вивільнити яйцеклітину. Як правило, лікування безпліддя методом стимуляції овуляції використовується для жінок, які мають проблеми з менструальним циклом.

Отже, який саме метод лікування безпліддя підходить саме вам, може вирішити лише лікар. Йому потрібно провести дослідження та зробити висновки о доцільності метода. Для ознайомлення з методами лікування безпліддя можна перейти до сайту. Фахівці проконсультують за всіма питаннями.