Мийка самообслуговування, чи варто купувати

Мийка самообслуговування, чи варто купувати

Не зважаючи на складності експлуатації та постійне зростання вартості палива, кількість особистих автомобілів стрімко зростає. Більшість водіїв намагаються підтримувати машину не лише у технічно справному стані, а й стежать за зовнішнім виглядом кузова. Мийки самообслуговування https://de-wash.com/blog/vidkriti-mijki-samoobslugovuvannya/ в передах міста користуються особливо великою популярністю. Через те, що за відносно невелику вартість водій самостійно може привести кузов до ідеально чистого стану.

Підготовчі роботи

Дослідження показали, що рентабельність миття буде набагато вищою, якщо спочатку підшукати під її будівництво ідеальне місце розташування. Водії не повинні складно потрапляти на майданчик, де вони можуть помити кузов своєї машини. Причому безперешкодний під’їзд має зберігатися цілий рік. Основними вимогами до майданчика будуть:

  1. Рівна ділянка, максимум незначний ухил, який можна виправити.
  2. Наявність гарної подачі питної чи технічної води із водопроводу.
  3. Поблизу проходить міський каналізаційний колектор.
  4. Місце розташування фільтраційного устаткування брудної води.
  5. Нормальний заїзд та виїзд для транспортних засобів.

Якщо мийка буде видно з дороги, популярності її ніщо не обмежуватиме. В іншому випадку майбутньому власнику доведеться регулярно нагадувати про наявність миття самообслуговування рекламою та іншими сучасними методами в соціальних мережах, радіо, місцевому телебаченні.

Самостійне будівництво або під ключ

Довірити роботи спеціалістам буде мудрим рішенням. Вони збудували не одну мийку самообслуговування, і чудово знають, як справлятися з тими чи іншими труднощами. Мають все необхідне обладнання на https://de-wash.com/kryti-myiky-samoobsluhovuvannia/, щоб зробити швидкий і головне якісний монтаж кожної деталі. До інших, не менш важливих переваг миття зібраної під ключ будуть такі фактори:

— після складання власнику не потрібно налаштовувати обладнання;

— все перебуває у робочому стані та перевірено фахівцями;

— мінімально витрачений час на монтаж комплексу;

— запланований бюджет не збільшуватиметься в міру будівництва;

— сучасні технології на озброєнні користувачів.

Технологічно досконале миття самообслуговування інтуїтивно зрозуміле водіям. У процесі експлуатації власнику буде потрібно мінімум технічного персоналу, а отже, накладні витрати на роботу комплексу будуть мінімальними. Мийка самообслуговування повністю окупає свою вартість від 1 до 3 років, залежно від інтенсивності потоку замовників та графіка роботи комплексу.