Вибір автомобільних портативних душів

Вибір автомобільних портативних душів

В разі тривалої подорожі на автомобілі може виникнути необхідність підтримати особисту гігієну. Якщо ви бажаєте освіжитись, коли подорожуєте, можна скористатися зручним душім. Така конструкція як автомобільний портативний душ дозволить зробити водні процедури без будь-яких складнощів. Як він працює, та які особливості використання можна відокремити, дізнаємось в цій статті.

Що таке автомобільний портативний душ та як їм користуватися?

Потреба в освіженні може виникнути в будь-який момент. Задля цього  можна придбати зручну конструкцію – автомобільний душ. Він відрізняється зручністю використання та надає можливість скористатися водою на зупинці. Принцип роботи душу дуже простий. Він працює від прикурювача. Роздивимось дві моделі душів напругою 12 та 24 В.

Душ для автомобілю 12 В: особливості використання

Якщо придбати душ напругою 12 В, можна отримати зручний виріб для легкових транспортних засобів та кемпреів. Серед переваг його використання можна зазначити:

  • Компактні розміри та простота використання.
  • Маневреність.
  • Низьке енергоспоживання.

Зазвичай моделі таких душів мають спеціальні насадки, які можна легко змінити в разі необхідності. Вони легко приєднуються до бака з водою. Завдяки такій опції як регулювання температурного режиму та тиску води можна легко налаштувати душ під свої потреби.

Автомобільний портативний душ 24В

Якщо ви власник вантажівки, вам оптимально підійде модель душу 24 В. Такі моделі забезпечують потужний струм та можуть дуже швидко нагрівати воду до оптимальної температури. Ця опція особливо актуальна для довгих та тривалих подорожей. Серед можливостей душу напругою 24 В можна відокремити наявність вбудованого насосу, який підвищує тиск води. Також такі моделі мають систему фільтрації. Вона забезпечує чисту воду для проведення водних процедур.

Підводячи підсумки, можна зазначити, що використання автомобільного портативного душу – це дуже актуальна послуга, яка робить будь-яку поїздку приємнішою та зручною. Завдяки можливості вибору в залежності від напруги можна обрати оптимальну модель від потреби кожної людини.

Для того щоб придбати модель автомобільного портативного душу, можна перейти до сайту компанії Car Boss. Вона пропонує різні моделі душів в залежності від функціоналу, технічних характеристик та напруги. Кожен клієнт може обрати актуальну модель та отримати якісний виріб для використання за призначенням.