Захист автомобіля від передчасного зносу

Захист автомобіля від передчасного зносу

Повсякденна експлуатація особистого та комерційного транспорту пов’язана з численними ризиками пошкодити двигун, трансмісію та інші важливі механізми. Компанія Бардаль Україна не перший рік присутня на ринку мастильних матеріалів та інших технологічних рідин. Продукція, орієнтована на світові стандарти якості, може позитивно вплинути на тривалість терміну служби всіх механічних деталей.

Секрет популярності моторної оливи

Стандартне моторне масло на мінеральній основі не завжди здатне захистити двигун від передчасного зносу. Мінімальні зазори між деталями, що труться, високі обороти колінчастого валу, висока температура роботи мотора вимагають більш якісного захисту. Сучасний продукт на синтетичній основі здатний продемонструвати необхідні якості. Крім цього, на популярність вплинули інші об’єктивні фактори:

  1. Масляна плівка міцно тримається за металеву поверхню деталей.
  2. Істотно продовжує термін служби ущільнювачів, сальників.
  3. Вимиває всі лакові та сажові відкладення у двигуні, камерах згоряння.
  4. Має максимально тривалий термін служби до заміни.
  5. Сприяє зниженню тертя та зменшенню витрати палива.

Сучасна синтетична моторна олива має настільки універсальні експлуатаційні характеристики, що її не потрібно міняти з приходом літа чи зими. Достатньо дотримуватись рекомендованих термінів заміни заводом виробником транспортного засобу. Якісний продукт захищає двигун від передчасного фізичного зносу.

Широкий асортимент продукції, що виробляється

Моторна олива, не єдина рідина, необхідна для захисту легкової, вантажної машини або спеціальної техніки від механічного зносу. Виробник випускає цілу лінійку товарів, здатних забезпечити необхідний догляд та захист транспорту. Продукція випробувана в найжорсткіших умовах перегонів. Технічні характеристики доведені практично:

  • широкий асортимент моторних олив;
  • окрема лінійка для мотоциклів;
  • промислова олія для змащування механізмів;
  • антифриз та гальмівна рідина з унікальними характеристиками;
  • загальна автохімія для догляду за транспортом.

Бренд Bardahl відомий далеко за межами України. Щороку компанія наново підтверджує високу якість продукції. Завдяки незалежним випробуванням, багато виробників транспортних засобів рекомендують цей бренд моторної оливи для використання у своїх автомобілях на постійній основі. Маючи солідний досвід виробництва олив, бренд знаходиться у постійному розвитку та вдосконаленню наявної продукції.