Бризери від компанії виробника AirMe

Бризери від компанії виробника AirMe

Якщо ви не можете жити в умовах алергенів, пилу, неприємних запахів, для вас є оптимальне рішення – використання спеціальних бризерів. Компанія виробник AirMe пропонує інноваційне рішення щодо оптимального мікроклімату у приміщенні. Перш за все вона надає можливість зробити комфорт в квартирі завдяки свіжому повітрю у всіх кімнатах. Які особливості системи очищення повітря можна відокремити, читайте далі.

Що таке бризери та для чого вони використовуються?

Якщо вас постійно атакують віруси та бактерії, ви можете встановити бризери та жити в гарних умовах. Вони зможуть зробити повітря чистим та наповнити його киснем. Бризер – це компактний прилад, який складається з системи припливної вентиляції. Він може встановлюватися у будинку чи квартирі. Також установка можлива в офісі. Завдяки комплексному очищенню та підігріву повітря в приміщення поступає очищене від бактерій та вірусів повітря. Це дозволить завжди дихати свіжим повітрям та забути про сезонні алергічні реакції та застуди.

Кожен, хто встановить таку систему у своєму будинку, зможе отримати наступні переваги:

  • Чисте очищене повітря в безперервному режимі.
  • Свіжість повітря, яке подається з вулиці навіть при закритих вікнах.
  • Якісна рециркуляція повітря.
  • Безшумний режим роботи.
  • Повітря, яке очищене від бактерій та шкідливих мікроорганізмів.

Система має якісну функцію клімат-контролю. Вона здійснюється завдяки сучасному нагрівачеві, який підтримує задану температуру в автоматичному режимі.

Ефективність роботи бризерів перевірена фахівцями компанії. Окрім цього, багато людей все зуміли провести оцінку роботи цієї системи. На сайті можна ознайомитися з відгуками тих, хто встановив систему очищення повітря у своєму будинку.

Як виконується монтаж системи очищення AirMe?

Монтаж складається з основних етапів. На першому етапі потрібно зазначити місце установки бризера. Це може бути зона під підвіконням або біля вікна. В разі необхідності можна встановити бризер на утеплену стіну. Фахівці роблять буріння отвору за допомогою обладнання алмазного буріння. Далі вони налаштовують повітропроводи. На фасаді встановлюють захисну решітку. На фінальному етапі підключають сам пристрій, який кріпиться на стіну. Є можливість зробити приховане підключення.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися до сайту. Фахівці нададуть детальну консультацію стосовно установки бризерів у квартирі.