Функціональність плитоносок з подвійним швидким скиданням від інтернет-магазину 4son

Функціональність плитоносок з подвійним швидким скиданням від інтернет-магазину 4son

Захист свого тіла — це завжди висока пріоритетність. Завдяки спеціальному обладнанню, такому як плитоноска, Ви зможете забезпечити свою безпеку та підвищити ефективність виконання бойвих завдань. Правильний вибір та використання спеціального обладнання для захисту тіла може значно зменшити ризики та зберігти життя в потрібний момент.

Головним, на що треба звернути увагу при виборі плитоноски є якість пошиву, матеріал з якого виготовлена плитоноска та компелектація. На ринку України представлений великий вибір плитоносок, але чи всі вони відповідають потребам війсових та належній якості? Давайте розбиратись.

Провівши опитування серед військових було визначено, що головні критерії за якими вони обирають плитоноски є:

  • Розмір балістичних пластин;
  • Матеріал CONDURA1000;
  • Регулювання висоти та об`єму для розмірів;
  • Комплектація (наявність підсумків та їх варіацій);
  • Наявність фурнітури швидкого скидання;

То ж залишається питання, де придбати плитоноску, яка відповідає всім критеріям? І в нас є на нього відповідь. Інтернет-магазин Плитоноски – 4son працює на ринку понад 2 роки, ми ретельно відбираємо постачальників наших товарів, тому можемо гарантувати якість та доступну ціну для кожного нашого кліента.

Один із продуктів, які варто звернути увагу, це плитоноска із подвійним швидким скиданням Single Sword в мультикам Плитоноска із подвійним швидким скиданням Single Sword мультикам – 4son. Вона забезпечує найвищу захистову функцію від ударів, а також легка та зручна для носіння. Плитоноска має високу стійкість до абразивного зносу та механічних пошкоджень завдяки використанню матеріалу Cordura 1000D. Крім того, плитоноска має подвійне швидке скидання, для того щоб в разі небезпеки необхідний екіпірування відбувалось якомога швидше. Комплектація плитоноски —  4 підсумки для магазину, 2 допоміжних підсумки (рації) та один великий підсумок (аптечка, особисті речі).

Плитоноска з подвійним швидким скиданням Single Sword

В нашому магазині Ви модете знайти плитоноску, яка спеціально розроблена для жінок, враховуючі всі анатомічні відмінності.
Тактична плитоноска жіноча SOF STORE з демпферними подушками анатомічної форми Тактична плитоноска жіноча SOF STORE з демпферними подушками анатомічної форми – 4son — це продукт високої якості, який забезпечує максимальний захист та комфорт під час військових операцій. Виготовлена з матеріалу Cordura 1000D, що забезпечує міцність та стійкість до різних пошкоджень. Крім того, плитоноска має IRR покриття, яке не видно у тепловизорі та ПНБ, відштовхує вологу та не горить.
Анатомічна форма демпферних подушок товщиною 20мм забезпечує максимальний комфорт, а демпферні подушки на камербандах допомагають зменшити вплив ударів. Фурнітура швидкого скидання від українського виробника використовується для швидкого скидання у разі небезпеки.
Текстильні застібки Velcro дозволяють регулювати висоту та об`єм для розмірів S/XL, а стропи MOLLE по всій площі плитоноски дозволяють прикріплювати додаткове обладнання. Стропи виготовлені з подвійного слою кордури 1000D та прошиті армованими нитками. Камербанди на вибір в декількох розмірах: 15см*20см, 15см*25см розраховані під пластини 25х30см (підходять під керамічні та стальні шутурмові плити).

664479c69b536.webp

Що стосується доставки, ми відправляємо замовлення кожного дня, забезпечуючи максимальну швидкість та ефективність. Менеджери магазину з радістю допоможуть Вам підібрати необхідне обладнення та проконсультують.