Інструмент для ремонту оббивки салону авто

Інструмент для ремонту оббивки салону авто

У процесі повсякденної експлуатації особистого або комерційного легкового автомобіля він може отримувати різноманітні пошкодження. Крім цього, зношування техніки відбувається з природних причин. Офіційний сайт вітчизняного виробника пропонує досить широкий вибір запасних частин, що виготовляються, та інструментів для ремонту машин. Особливо великою популярністю серед майстрів користується універсальний комплект лопаток для ремонту та заміни оббивки салону.

Чому професійний інструмент кращий

Маючи під рукою майстерню та необхідний ручний інструмент, фахівець може спробувати самостійно виготовити допоміжні пристрої для ремонтних робіт. Але, застосовуючи для цього метал або недостатньо міцний пластик, є ймовірність пошкодити оббивку в процесі її зняття або монтажу. У професійно зробленого інструменту є свої практичні переваги:

  1. Лопатки виготовлені з особливо міцного полімерного матеріалу.
  2. Мають оптимальну товщину, щоб чинити опір фізичним навантаженням.
  3. Ребриста поверхня чудово пручається ковзанню в руках спеціаліста.
  4. Робоча область досить тонка, для кріпильних виробів.
  5. Одного набору достатньо роботи з різними транспортними засобами.

Важливо: при грамотному підході, інструмент для роботи з оббивкою та елементами кріплення буде незамінним помічником при виконанні найрізноманітніших кузовних робіт. Лиття під тиском забезпечує відносно компактні та досить міцні лопатки. Без жодних проблемних місць, як це буває з металевими аналогами.

Сфера застосування інструменту

Перед тим, як виконати практично будь-які кузовні роботи з металом, необхідно частково або повністю демонтувати внутрішню оббивку салону. Приділіть зовнішні декоративні елементи на машині. Це можна зробити грубо, з пошкодженням елементів кріплення. Або скористатися спеціальним набором для всіх моделей транспортних засобів:

  • максимально універсальні характеристики комплекту для СТО;
  • доступна вартість для самостійного ремонту чи монтажу;
  • максимально акуратно знімає деталі кріплення, можна їх використовувати повторно;
  • не залишають слідів подряпин та інших косметичних ушкоджень;
  • можуть нескінченно довго служити в майстерні.

Крім прямого призначення, лопатки для монтажу чудово підходять для зняття та встановлення окремих деталей обмежувача відкриття передніх та задніх дверей автомобіля. У процесі зберігання інструмент не потребує додаткових заходів захисту від підвищеної вологості та перепадів температур.