Оренда серверів від компанії Oblako

Оренда серверів від компанії Oblako

Оренда сервера може знадобитися у цілому ряді випадків. По-перше, вона необхідна власникам сайтів, а по-друге, великим підприємствам. На сайті https://www.cloud.net.ua/ua/server.html можна замовити послугу оренда серверів, в рамках якої можна взяти сервер на обумовлений час. Як зробити замовлення, та що потрібно для цього, дізнаємося далі у статті.

Особливості хмарних серверів

Усі сервера поділяються на два типи. Перший – це фізичний сервер, а другий – віртуальний. DS – це фізичний сервер, який користувач отримує у власне розпорядження. Він встановлюється в стійку в ДЦ. Віртуальний сервер має назву VPS, він являє собою частину обчислювальних потужностей ПК.

Для користувача практично немає значення, який сервер обрати. В першу чергу грає роль обсяг ресурсів. А вже потім йде тип сервера.

Обробка даних на сервері

Сервери орендують для виконання найрізноманітніших завдань. Наприклад, можна встановити програму 1С з доступом в цілодобовому режимі. Клієнти, котрі мають доступ до сервера, у будь-який момент можуть підключитися до нього. Завдяки такому способу підключення кожен співробітник може працювати у програмі з будь-якого міста.

Важливий момент оренди серверів – це забезпечення максимальної безпечності. Для цього використовуються сучасні методи шифрування даних. Також потрібно створювати резервні копії, які дозволять зберегти важливу інформацію.

Де замовити оренду серверів?

Компанія Oblako пропонує перевірені рішення по наданню віртуальних серверів для зберігання інформації. До фахівців компанії можна звернутися для того, щоб отримати хостинг сервери на вигідних умовах.

Серед вигідних пропозицій для клієнтів можна відокремити:

  • Тестовий режим роботи.
  • Підтримка клієнтів у режимі онлайн та оффлайн.
  • Безпека зберігання.
  • Можливість резервного копіювання інформації.
  • Шифрування каналів.

Тарифи для клієнтів розміщені на сайті компанії. Можна обрати оптимальний варіант під потреби. Надається можливість взяти в оренду обчислювальні та додаткові ресурси необхідної конфігурації. Замовити їх можливо в режимі онлайн на сайті.

Компанія гарантує своїм клієнтам повну безпеку даних та завжди стабільну роботу серверів. Тому клієнти можуть розраховувати на високу надійність та конфіденційність персональних даних. Почати роботу можна у будь-який момент, замовивши тестовий режим роботи. Для отримання додаткової інформації можна звертатися до сайту компанії Oblako.