Переваги ортопедичних матраців

Переваги ортопедичних матраців

Якісний сон впливає як на повсякденний настрій людини, а й у його працездатність. Здатність виконувати складні завдання, що вимагають творчого підходу. Матраси Come-for, зроблені з сучасних, абсолютно безпечних матеріалів, відповідають не тільки ортопедичній приставці, але й здатні забезпечити комфорт під час сну в літній та зимовий період. У процесі експлуатації не втрачають своїх ортопедичних властивостей.

Головні відмінності сучасних матраців

Ортопедичні конструкції з’явилися на ринку відносно нещодавно. Завдяки сучасним напрацюванням та матеріалам, матрац більше не схильний продавлюватись в окремих місцях. Його поверхня завжди повертається у початкову форму, після сну людини. Ортопедична конструкція рекомендована насамперед усім, хто страждає на різноманітні хвороби пов’язані з хребтом. Ортопедичний ефект досягається шляхом наступних особливостей конструкції:

— має основний каркас із безліччю незалежних пружин;

— продавлюється залежно від реального навантаження на окремі ділянки;

— багатошарова текстильна структура забезпечує найвищий комфорт;

— забезпечує оптимальні умови провітрювання під час сну;

— оптимальне положення хребта людини в горизонтальному положенні.

Ортопедичний матрац продовжує залишатися ефективним засобом для профілактичного лікування проблем зі спиною та вестибулярним апаратом. Багато людей відзначають, що після появи сучасної конструкції в будинку, покращується не тільки якість сну, але й пропадають ранкові болі в організмі, які були раніше нормою при прокиданні після сну.

Різноманітність конструкцій матраців

Завдяки широкому асортименту потенційний покупець має можливість вибрати оптимальний матрац на ліжко практично будь-якого розміру. На додаток, матрац виконуватиме свою функцію, навіть якщо його просто покласти на тверду підлогу. Це одна з найголовніших переваг ортопедичних конструкцій. Блок незалежних пружин є основою будь-якої конструкції. Різноманітність полягає в наступних деталях:

  1. Грамотне поєднання натуральних та штучних текстильних матеріалів.
  2. Матрац має дві сторони, для літнього та зимового комфортного сну.
  3. Продукція піддається хімчистці, якщо текстиль був забруднений.
  4. Пружини тривалий час чинять опір продавлюванню.
  5. Прекрасна вентиляція досягається рахунок наявності спеціальних отворів.

Сучасний виробник матраців Комфор забезпечує гарантійні зобов’язання на будь-яку свою продукцію. Тим самим підтверджуючи високу якість матраців. Гарантуючі принаймні 10-15 років експлуатації в повсякденних умовах.