Повна хімчистка салону авто

Повна хімчистка салону авто

Найчастіше популярною послугою для власників легкових машин користуються водії, які купили авто із пробігом. Щоб гарантувати свою безпеку та сім’ї, варто віддати машину на професійну хімчистку салону https://car-bro.com.ua/ru/. Грамотний підхід спеціалістів дозволить не лише позбутися багаторічних стійких забруднень, але й повернути салону приємний, нейтральний запах чистого кузова. Особливо якщо попередній водій мав схильність курити під час поїздок у машині.

Коли потрібна хімчистка салону

Навіть якщо у вас абсолютно нова машина, куплена в салоні, в міру повсякденної експлуатації салон може вимагати періодичного чи позапланового чищення. Цьому сприяють десятки різноманітних чинників. Від природного проникнення пилу та іншого сміття до цілком утилітарних наслідків. Найпопулярнішими причинами для приїзду на хімчистку салону варто виділити:

  1. У машині регулярно переміщуються свійські тварини, собаки, коти тощо.
  2. Маленькі діти також спричиняють підвищене забруднення оббивки.
  3. Транспортним засобом деякий час користувалися чужі люди.
  4. Вимушене перевезення вантажів з різкими, неприємними та стійкими запахами.
  5. Машина курця потребує регулярної хімчистки салону.

Крім цього, послугою рекомендується користуватися кілька разів на рік власникам таксі. Ніщо так не підвищує комфорту поїздок і не сприяє підвищеній репутації окремого водія, як доглянутий салон без різких і неприємних запахів усередині машини.

Стандартний алгоритм дій

Самостійні спроби позбавитися більшості забруднень не призводять до очікуваного результату. Регулярне використання порохотяга допомагає позбавити тільки видимого пилу і більших частинок бруду. Професійне чищення салону виглядає так. Вона торкається весь салон, спрямована на повернення машині початкової, заводської чистоти:

— візуальна оцінка фронту майбутніх робіт із салону;

— виділення найпроблемніших місць для роботи;

— попереднє видалення пилу та візуального сміття;

— робота з засобами для виведення плям по всій оббивці транспортного засобу;

— нанесення миючої речовини на крісла;

— очищення всіх панелей, дверей та даху зсередини салону;

— просушування текстилю для видалення залишків вологи.

Завдяки професійному підходу машина повертає початкову привабливість. У салоні набагато приємніше перебуває як водію, так і пасажирам. А у разі продажу машина більш високо оцінюється потенційним покупцем. Через те, що в оглядача не виникає неприємного відчуття, що машина має неприємну історію пов’язану з попереднім власником.