Відновлення кузова машини після ДТП

Відновлення кузова машини після ДТП

На жаль, навіть найакуратніше водіння транспортного засобу не захищає від участі у дорожньо-транспортній пригоді. Автомалярка Ірпінь приймає практично щодня машини, які необхідно підфарбувати після рихтування окремих частин кузова. Відновити лакофарбове покриття після появи глибоких подряпин та інших дефектів, що виникають у разі аварії на дорозі, або неакуратного паркування, самостійних спроб провести технічний огляд.

Видалення вм’ятин без фарбування

Великий практичний досвід та наявність спеціалізованого обладнання допомагає механікам у багатьох випадках прибрати з поверхні кузова вм’ятину, не залишивши при цьому на машини жодних негативних слідів фізичного втручання. Сучасні лаки досить пластичні. Здатні витримувати як статичні, так й динамічні навантаження. Рихтування авто Ірпінь необхідно у наступних випадках:

— деформація металу з появою відколів фарби;

— суттєва вм’ятина або опуклість;

— деталь неможливо або складно купити;

— реставрація рідкісного легкового автомобіля.

Дієвих методів рихтування дуже багато. Головна їхня мета, повернути кузову авто початкову зовнішню форму, зі збереженням міцності опорної частини. Єдина причина, коли від рихтування можна відмовитися, якщо заміна зіпсованої деталі з подальшим фарбуванням дешевше, ніж роботи спеціаліста з металу. Або купівля запчастини та її наварювання швидше, ніж робота спеціаліста по відновленню форм автомобіля.

Як довго фарбується машина

Все залежить від завантаженості майстерні та наскільки підготовлений кузов під малярські роботи. Голий, повністю підготовлений кузов зі знежиреною поверхнею метала ґрунтується та наново фарбується кількома шарами з наступним затіканням фарби лише за кілька годин. Але найчастіше машина приходить у непідготовленому стані. На час виконання робіт впливають наступні стандартні фактори:

  1. Необхідність провести попередні роботи з рихтування.
  2. Видалити з кузова стару фарбу та сліди корозії.
  3. Захистити всі деталі, на які не потрапить фарба.
  4. Провести лакофарбові роботи з досягнення необхідної якості.

Фарбування авто Ірпінь популярна послуга по повному, або частковому відновленню кузова машини практично до заводського стану. Таким чином, можна не тільки повернути улюбленій машині привабливий вигляд, але й максимально якісно підготувати авто до продажу. Зробити так, щоб на кузові не залишилось жодних слідів дорожньо-транспортної пригоди. Навіть повністю змінити зовнішній вигляд, обравши інший колір або відтінок.