Автомобільне страхування КАСКО

Автомобільне страхування КАСКО

Автомобільне страхування дозволить убезпечити не тільки своє рухоме майно, а й здоров’я непередбачених ситуацій на дорозі. На жаль, від таких ситуацій не застрахований ніхто, і вони можуть виникати будь-якої миті. На сайті https://t.me/insurance_news_ua можна дізнатися докладніше про цей вид страхування та вступити до групи у Телеграм для отримання додаткової інформації.

Особливості страхування КАСКО

Кожна страхова компанія прагне створити комфортні умови для кожного клієнта. Страхування КАСКО «Залізний купол» – це одна з найпопулярніших послуг у наш час, яку пропонує страхова компанія. В рамках послуги можна збільшити захист транспортного засобу до 15 років. Окрім цього, послуга передбачає збереження автомобіля від військових ризиків.
Що покриває послуга? Насамперед, можна відзначити пошкодження та повне знищення автомобіля від впливу безпілотних літальних апаратів та ракет. Ця пропозиція є унікальною на українському ринку і має ряд основних переваг.

Сума франшизи складає 10% від страхової суми. Строки кредитування можуть становити від 3 місяців. Наприклад, клієнти можуть оформити страховку на 6 місяців та 1 рік. Важливий момент оформлення цього виду страховки полягає в тому, що послуга надається лише фізичним особам. Для замовлення розрахунку вартості страховки можна подати заявку на сайті онлайн та дізнатися про актуальну суму. Зробити це можна на сайті страхової компанії, скориставшись зручною формою розрахунку.

Переваги отримання автомобільної страховки

• Відшкодування збитків у разі повного знищення автомобіля.
• Надання фіксованого страхового тарифу, який залежить від періоду страхування.
• Можливість отримання страхових виплат в оперативному порядку у разі настання страхового випадку.

Середній ризик врегулювання збитків становить 19 днів після звернення та підготовки всіх необхідних документів. Якщо настав страховий випадок, клієнт повинен повідомити компанію про це протягом трьох робочих днів. Договір страхування КАСКО діє у всіх українських регіонах.

Якщо настав страховий випадок, необхідно одразу вжити заходів для усунення та мінімізації збитків. Після цього необхідно звернутися до компанії та керуватися умовами, які прописані у договорі страхування. Таким чином, клієнти зможуть отримати виплати у повному розмірі без жодних труднощів.