Главная страница » Articles » Доставка квітів Івано-Франківськ на будь-яке свято

Доставка квітів Івано-Франківськ на будь-яке свято

Квіти, найбажаніший подарунок для жінок будь-якого віку. Грамотно складений букет з приємним, свіжим ароматом здатний підняти настрій до максимальної позначки. Особливо, якщо квіти щойно зрізані, як на сайті https://buketik.if.ua/, упаковані в оригінальне пакування, й доставлені за адресою в строго обумовлений час. Доставка в значній мірі спрощує підготовку свята.

Головні переваги доставки квітів

Складений заздалегідь флористом букет, в неналежних умовах зберігання швидко втратить свою привабливість. А зберігати його на видному місці не вийде, можна безнадійно зіпсувати приємний сюрприз. Доставка квітів дозволить уникнути цих складнощів. Крім цього, у послуги є й інші переваги:

  1. Букет складається безпосередньо за кілька годин до відправки, тобто, він максимально свіжий та привабливий.
  2. Зроблений професіоналом, він набагато довше буде стояти у вазі та радувати око.
  3. Якісні та свіжі квіти насичують повітря найприємнішим ароматом весни.
  4. Спеціальна машина з доставки не зашкодить букет, навіть випадково, в процесі поїздки по Івано-Франківську.

Важливо: перед найбільшими святами краще зробити замовлення заздалегідь. Для букета не будуть використовуватися старі квіти. Просто флористу буде набагато простіше замовити необхідну кількість різноманітних квітів, щоб їх гарантовано вистачило й на ваш букет.

Як найпростіше замовити квіти

Якщо є вільний час, та ви добре розбираєтеся в букетах, можна просто зателефонувати по одному з номерів телефону: +380964369521, +380734369521. У робочий час, коли є вільна хвилина, але немає можливості скористатися класичним дзвінком, можна написати повідомлення замовлення за номером в один з месенджерів +380664369521 (Viber, WhatsApp). Крім цього, в текстовій формі можна отримати додаткову інформацію:

  • порада від флориста, який букет найкраще підійде у вашому випадку;
  • письмово прописати дату, час та адресу доставки;
  • додати невелике письмове послання в букет;
  • можливість розрахунку готівкою або безготівковим способом.

Але, найпростіший та надійний спосіб вибрати оптимальний букет, це заглянути на сайт https://buketik24.com.ua/dostavka-kvitiv-ivano-frankivsk/. Тут букети представлені в реалістичних фотографіях. Щоб заздалегідь бачити, як буде виглядати бажаний подарунок на порозі будинку іменинниці.

Leave a Reply