Лазерна епіляція: особливості процедури

Отримання гарної та гладенької шкіри можливо завдяки процедурі епіляції. При її проведенні з поверхні шкіри видаляється волосся, яке не викликає естетичне задоволення. Тому більшість жінок хоча б разу у житті позбавлялися волосся з різних ділянок. Процедура лазерна епіляція являє собою процес видалення волосся завдяки спеціальному апарату. Як вона здійснюється, дізнаємося далі.

Проведення лазерної епіляції у салоні «TK Laser»

Видаленні волосся лазером – це не тільки ефективний спосіб позбавитися волосяного покрову, але й можливість зробити гладкою та гарною шкіру. Тому його більш обирають жінки, ніж чоловіки. Так говорить статистика. Жінкам подобається слідкувати за своєю зовнішністю. Саме тому вони обирають цей безпечний та ефективний спосіб видалити волосся.

Серед бажаних зон можна відокремити ноги, руки, пахву, живіт та інші. Сьогодні все багато жінок обирають процедуру видалення волосся лазером в інтимних зонах.

Як працю лазерний промінь?

Принцип роботу апарату дуже простий. Косметолог направляє лазер на певну ділянку шкіри. Під впливом проміня фолікул руйнується. Волосяна цибулина не маж можливості для подальшого живлення. Тому волосся припиняє рости. Для кращого результату потрібно пройти декілька сеансів. Слід розуміти, що з першої процедури назавжди позбавитися волосся неможливо. Тому слід проходити декілька процедур.

У своєї роботі фахівці обирають діодний апарат. Він не тільки ефективно видаляє волосся з тіла, але й вважається одним з найкращих та безпечних у сфері косметології.

Особливості процедури

  • Повна безпека для шкіри.
  • Можливість помітити результат вже після першої процедури.
  • Мінімум болі у процесі епіляції.
  • Обробка найчутливіших ділянок.

До переваг цього методу також можна віднести доступний ціновий діапазон. Ті жінки, котрі обирають видалення волосся лазером, у більшості випадків знову повертаються до нього. Процес не викликає болісних відчуттів та відрізняється безпечністю. А якщо у жінки дуже високий больовий поріг, косметолог може обробити зону спеціальним знеболювальним кремом.

До процедури лазерної епіляції потрібно завчасно підготуватися – відмовитися від солярію та сонячних ван, припинити приймати антибіотики. На першому прийомі косметолог проведе консультацію та надасть індивідуальні рекомендації щодо вибору методу лазерної епіляції. Для найкращого ковзання використається контактний гель, який виступає провідником для апарату. Сама процедура триває не менш ніж 15 хвилин.

Leave a Reply